Preguntes Freqüents

Hola i benvingudes a totes les noves famílies del LOLA ANGLADA!
Com a pares/tutors que en algun moment hem començat sabem dels sentiments de neguit i incertesa que es te quan s’arriba a una escola nova, amb la intenció de mitigar-ho i fer-vos una mica de guia, us oferim aquest recull de preguntes que tots en algun moment, ens hem fet, a veure si d’aquesta manera us podem ajudar!

Què haig de fer si vull que el meu fill es quedi a dinar?

Si és de manera esporàdica, un cop deixis al teu fill a l'escola, pots dirigir-te al menjador, on la Coordinadora, la Cintya, et pot atendre per apuntar al teu fill aquell dia a dinar. També es pot avisar per whatsapp (627 48 32 52) o per email lola_anglada@aula2.cat. Sempre caldrà omplir la butlleta d'inscripció del servei si és el primer cop que es queda, i lliurar-la impresa i signada a la coordinadora.
De la mateixa manera, si el teu fill es queda a dinar de forma habitual, i aquell dia no hi anirà, pots comunicar-li a ella, per les mateixes vies de contacte, per tal que ho tinguin en compte a la cuina. Aquell dia no es cobrarà menú sempre que s'avisi abans de les 10 h. del mateix dia.
Cada principi de mes s’enviarà el menú pel whatsap de delegats i estarà penjat al web de l’AMPA

Que faig si arribo tard?

Les dues portes de l’escola estan obertes fins uns 10 minuts passades les 9 h. Si per qualsevol inconvenient no heu pogut arribar a l’hora, heu de picar el botó de consergeria del panell situat a l’entrada del parc. En Josep us obrirà tan punt pugui (no sempre es immediat, pot estar lluny).

Com puc apuntar al meu fill a fer alguna extraescolar?

Teniu temps encara! L’empresa que les gestiona és AMBIT ESCOLA. Consulteu el seu web! aquí.
Per qualsevol dubte o pregunta podeu: Trucar al 671 248 362 (de dilluns a divendres de 9.15 a 19.30 h.), enviar un WhatsApp o un email administracio@ambitescola.cat. Trobareu la coordinadora de 9 a 9.15 h. al menjador.
Per fer la inscripció: Cal fer-ho amb el FORMULARI ON-LINE que trobareu a ambitescola.cat a l’apartat INFOPARES. De manera excepcional, també es podrà donar el full d’inscripció a la coordinadora (de 9 a 9.15h al menjador).

Que puc fer si no estic d’acord amb alguna cosa del que passa a l’escola?

Cada classe te un delegat, que serà la persona que servirà d’enllaç entre el professorat i els pares. De totes maneres, el tracte amb el professorat es proper, com per poder comentar qualsevol incidència.

Quines celebracions/festes fa l'escola i a quines actuen els infants? per on entrem?

L’escola informarà amb temps de les activitats extraordinàries que organitza i les seves dates; de la mateixa manera ho farà l’AMPA i de manera conjunta quan organitzin els dos. (podeu apuntar quines són, respecte el curs anterior, sempre pot haver alguna novetat)

FESTES/ACTIVITATS OBERTES ALS PARES

 • Nadal (acostuma a ser el darrer dia amb jornada complerta abans de vacances)
 • Sant Jordi (al voltant del dia de Sant Jordi sinó es festiu)
 • Visita als espai d'aprenentatge de l'escola

FESTES/ACTIVITATS TANCADES ALS PARES

 • Castanyada
 • Carnestoltes
 • Santa Cecília

L'AMPA organitza activitats paral·leles i/o conjuntes amb l'escola i totes són obertes a les famílies:

 • Carnestoltes
 • Vermut Solidari (primavera)
 • Mercat d'intercanvi (tardor)
 • Nadales swing (desembre)
 • Festa del Lola (festa final de curs)(Un dissabte de juny)

L’accés de totes les activitats es fa per la porta de Dalt (exterior al parc).