Comunicació

Escoltem a les famílies a través de diferents vies de comunicació: e-mail, xarxes socials i Whatsapp. Fem d’altaveu i difonem totes les activitats i projectes de l’escola i de l’AMPA. Apostem per la participació activa i per les noves tecnologies, en línia amb el projecte Escola Verda.

Des del 2015 organitzem “Els vermuts del Lola”, un projecte que neix de la necessitat de crear un punt de trobada entre famílies, AMPA i escola fora de l'horari lectiu habitual. Als Vermuts, que se celebren alguns dissabtes durant el curs, tenen lloc diferents activitats lúdiques, formatives i solidàries que busquen difondre el tarannà de la nostra AMPA, fomentar la participació de tota la comunitat educativa i posar en valor el treball cooperatiu. El Vermut Solidari, el Concert Nadales Swing, els Jocs Florals Familiars o la Festa dels Avis són els més representatius, tot i que sempre estem a la recerca de noves propostes.

Objectius pel nou curs:

  • Impulsar la nova web, més dinàmica i amb millor contingut
  • Continuar apostant per vies de comunicació digitals que ens permetin fer un ús més responsable del paper
  • Afavorir, millorar i actualitzar la comunicació transversal amb l'escola, les famílies i l'AMPA. El nostre lema és: Tu també ets l’AMPA!
  • Facilitar l’organització de nous “Vermuts del Lola” a qualsevol mare, pare, alumne o familiar que ens ho proposi

Membres actuals: Dani Escorza, Norma Fàbregas, Marta Gil, Romina Granero i Sílvia Vallverdú

Comunicació